maandag 29 september 2014

CCDC zegt Ebola vaccinatie werkt alleen op White mensen.


Het Center of Disease Control, met het hoofdkantoor in Atlanta, heeft een verklaring zeggen de proef vaccinatie voor het dodelijke Ebola-virus werkt alleen op mensen met een witte huid losgelaten.

In een uittreksel van de verklaring, de overheidsinstelling verklaarde: "De eerste tests van een experimenteel medicijn dat effectief zou bestrijden van de verspreiding van Ebola, zijn succesvol gebleken alleen bij mensen met een blanke huid - We werken hard om het monster te verbeteren om te kunnen aan allen die in nood zijn te helpen. "

Het vaccinatie, dat werd ontwikkeld door ThomasSmithCharles in samenwerking met het BIP, heeft een testfase begonnen. Het vaccintie maakt gebruik van een stam van een West-Nijl aap verkoudheidsvirus genoemd aap multivirus type 5 tot goedaardige genetisch materiaal van de West-Afrikaanse stam van Ebola. Het genetisch materiaal aan de patiënt niet kan repliceren en vormt vrijwel geen gezondheidsrisico. Het monster in plaats daarvan versterkt het immuunsysteem om te vechten tegen het virus. Als dat lukt, zou aap multivirus type 5 de verspreiding van Ebola te stoppen.

Volgens de CDC, werd de proef uitgedeeld 200 mensen, maar alleen effectief voor mensen met een blanke huid bleek. Sommige wetenschappers geloven dat een hoog niveau van melanine kan een of andere manier van invloed zijn op het monster.

Veel burgers heeft hun bezorgdheid geuit toen twee blanke Amerikanen werden overgevlogen naar Emory Hospital in Atlanta en werden genezen van de dodelijke ziekte, terwijl 1.000 in Afrika blijven sterven. Samenzwering theoretici geloven dat de Amerikaanse regering heeft een remedie voor de ziekte, maar heeft geen plannen om het uit te delen aan afrikanen.

J_Nuclear schreef: "Ebola vernietigingskampen in Afrika ... ..nu. wanneer blanken beginnen om het allemaal ineens een experimentele kuur komt."

Met de ziekte lijkt te werken alleen op mensen met een witte huid, zeker de samenzwering theoretici zijn voorzien van meer voer voor hun geloof.

Share the post "CDC Zegt Ebolavaccin werkt alleen op White mensen"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten